ARMOR team
ARMOR is a product of Evalan

ARMOR is een product van Evalan

ARMOR Hitte Monitor is ontwikkeld door Evalan, expert in IoT (Internet of Things) oplossingen. Evalan richt zich op oplossingen voor monitoring op afstand, biometrische metingen en telemetrie-oplossingen voor de gezondheidszorg, de industrie en de overheid. Evalan ontwikkelt mobiele apparaten, sensoren, datamanagementsystemen, dataverwerkingsalgoritmen en gebruikersinterfaces voor verschillende platformen.

www.evalan.com

ARMOR teamwork

Teamwork

Tijdens het ontwikkelingstraject is ARMOR Hitte Monitor uitgebreid getest tijdens trainingssessies van Nederlandse militairen. Met de daaruit verzamelde data en feedback is ARMOR Hitte Monitor verder geoptimaliseerd en doorontwikkeld tot een gebruiksvriendelijke, grondige en nauwkeurige methode voor hittemonitoring die in belangrijke mate bijdraagt aan de veiligheid en het welzijn van mensen die onder fysiek zware omstandigheden werken.

Onze waarden

ARMOR Duurzaamheid

Duurzaamheid

We streven ernaar onze negatieve impact op het milieu te minimaliseren en onze klanten te helpen hun duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken.

ARMOR Rentmeesterschap

Rentmeesterschap

Ons werk stopt niet als het project is afgerond of het product is opgeleverd.

ARMOR Diversiteit

Diversiteit

Er zijn mensen met verschillende idee├źn, sterke punten en culturen nodig om te slagen. We stimuleren gezonde discussies en meningsverschillen.

ARMOR Inzet

Inzet

We leveren het beste in alles wat we doen, voor en samen met onze klanten, en houden onszelf verantwoordelijk voor resultaten.

ARMOR Respect

Respect

We streven ernaar om alle mensen binnen en buiten ons bedrijf en de gemeenschappen waarin ze leven te respecteren.

ARMOR Integriteit

Integriteit

We zijn open, ethisch en eerlijk. Mensen vertrouwen erop dat we ons aan ons woord houden.

Meer weten?

Wilt u weten wat ARMOR Hitte Monitor voor u kan betekenen? Neem contact op met Burak Kara, onze technisch specialist. Hij bespreekt graag de mogelijkheden met u en geeft antwoord op al uw vragen.

Bent u op zoek naar inzicht in hittebelasting?